Trois fois vin : box, tarifs & Avis
06-02-2023

Trois Fois Vin: doos, prijzen en recensies

6 minuten lezen

Ben je een wijnliefhebber met specifieke voorkeuren die hun smaakpapillen willen plezieren? Bent u voor het succes van een diner of een picknick op zoek naar een wijnkist die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen? De beste oplossing is om je tot een wijnkistspecialist te wenden. Op de Franse markt presenteert Trois Fois Vin zich als de nummer 1 leider met een geweldige ervaring van meer dan 20 jaar. Als u het merk net heeft ontdekt, biedt dit artikel u een gedetailleerde mening over de verschillende diensten.

Geschiedenis en concept van Trois Fois Vin

doos-driemaal-wijn

De geschiedenis van Trois Fois Vin gaat terug tot 2010, wat het merk tot een van de pioniers van de drankdoos, met name wijn, maakt. Het is het resultaat van de passie van een vrouw, Marie-Dominique Bradford, die een enorme liefde heeft voor het maken van wijn. Bovendien bewijst zijn staat van dienst het gemakkelijk. Al 20 jaar heeft ze een hoogstaand diploma behaald van de WSET (Wine and Spirit Education Trust) en een Master of Wine van het Institute of Masters of Wine in Groot-Brittannië.

Met de oprichting van Trois Fois Vin positioneert het zichzelf als een bedrijf dat wijnkisten aanbiedt aan particulieren en vintage professionals. Naast het commerciële aspect is de visie van Trois Fois Vin heel duidelijk: de beste wijnen ontdekken en ervan genieten die in de beste kleine Franse terroirs worden geproduceerd. Daartoe selecteert de barones van de wijn slechts 2% van de producten op een totaal van 5.000 wijnen die jaarlijks worden geanalyseerd.

De inhoud van de Trois Fois Vin-doos

Met Trois Fois Vin heeft u recht op een magnifieke box die maandelijks bij u thuis wordt bezorgd. Concreet is de container als volgt samengesteld:

 • 2 tot 6 flessen bijzonder zeldzame wijn van landgoederen die werken met betrokken en gecertificeerde biologische wijnbouwers.
 • Een proefblad dat tot in detail de domeinen van de druiventeelt, consumptieadviezen, tips, artikelen, enz. weergeeft.
 • Audiovisuele documenten om u te laten zien hoe u wijn beter kunt proeven of waarderen door te zien, te ruiken en te proeven.

Hoe werkt Trois Fois Vin?

Ga gewoon naar de officiële website van Trois Fois Vin en volg deze stappen:

 • Kies een abonnement en de duur ervan;
 • Ontvang je box elke 15e van de maand op de locatie naar keuze;
 • Breid je mogelijkheden uit met de online kelder en profiteer van 15% korting.

Aan de andere kant kun je ook een box aanbieden aan je baas, je ouders, je vrienden of je dierbaren. Selecteer hiervoor eenvoudig een type abonnement. De site stuurt u een cadeaubon die moet worden gepersonaliseerd voor de ontvanger. Voer vervolgens de kaartcode in terwijl u het afleveradres opgeeft. De begunstigde ontvangt zijn box gemakkelijk.

Trois Fois Vin abonnementsaanbiedingen

De ontvangst van een doos ondertekend Trois Fois Vin impliceert de keuze van een abonnementsformule. Daartoe biedt het bedrijf 4 aanbiedingen:

 • Het aanbod van Tastevin;
 • Het aanbod van Buissonniers;
 • Het aanbod van Echanson;
 • Het aanbod van Secrets.

Voordat u de details specificeert, moet u er rekening mee houden dat u met het merk de duur van het abonnement kunt kiezen: elke maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

driemaal wijnabonnement

Het Tastevin aanbod van Trois Fois Vin

Deze formule is vooral bedoeld voor mensen die erg nieuwsgierig zijn naar wijn en zijn verschillende componenten. Dit is ook de reden waarom het de term " Tastevin " draagt, een minimok die wordt gebruikt bij wijnproeverijen.

Vanaf 25,99 euro per maand, of 77,97 euro voor een kwartaal, ontvang je een doos met 2 flessen die zorgvuldig zijn geselecteerd door Marie-Dominique Bradford. Daarnaast is er een proefboekje om de nieuwsgierigheid van amateurs te lessen.

De aanbiedingsformule van Buissonniers de Trois Fois Vin

De Buissonniers formule komt in een abonnement van 39,90 euro per maand. Voor een optie van 6 maanden betaal je 239,40 euro. In de doos zitten 3 flessen wijn. Als de eerste twee een gastronomisch profiel hebben, blijft de laatste iets complexer voor de smaakpapillen. Dat is goed te begrijpen, want deze formule is bedoeld voor levensgenieters, het type acteur dat na een proeverij lekker van streek wil raken. Uiteraard wordt de doos verstevigd met een proefvel.

Tarieven op het aanbod van Échanson

Hier heb je de doos voor kenners van rode wijn. Het biedt inderdaad 2 premiumflessen en een proefboekje . Afhankelijk van de abonnementsoptie is het mogelijk om het te krijgen van:

 • 90 euro per maand;
 • 70 euro over een periode van 3 maanden;
 • 40 euro over een periode van 6 maanden;
 • 80 euro over een periode van 12 maanden.

Als de prijs u duur lijkt, bedenk dan dat de selectie streng was om de meest veeleisende critici tevreden te stellen. Slechts 2 van de honderd flessen wijn worden bewaard door de stichter.

Prijzen op de Secrets-aanbieding

Met 66,90 euro per maand biedt Trois Fois Vin u de beste box om wijn en zijn geheimen te demystificeren. Dankzij de 3 grote flessen wijn die de container sieren (1 witte en 2 rode), heb je de mogelijkheid om te genieten van uitzonderlijke jaargangen. We herinneren u eraan dat elk van deze cuvées afkomstig is van echte ervaren wijnbouwers. Sterker nog, de oprichter van het label komt een laag toevoegen met deze woorden: "Net als een blinde proeverij, is het proeven van de grote wijnen van de Cachottiers- box een moment van groot plezier, met je ogen dicht".

Trois Fois Vin speciale editie dozen

Trois Fois Vin beperkt zich niet alleen tot de boxen in de verschillende hierboven vermelde abonnementsformules. Uiteraard biedt het platform ook twee speciale boxen, waarvan de details als volgt zijn:

De Tour de France-box

Om je smaakpapillen te laten reizen, biedt deze box 3 flessen wijn uit verschillende wijngaarden in Frankrijk. Technisch gezien heb je 1 Bordeaux wijn , 1 Côtes-du-Rhône wijn en 1 Bourgondische wijn. En om u echt door Frankrijk te laten reizen, bevat de doos 1 boek geschreven door Trois Fois Vin dat de geschiedenis van wijn volgt. Tot slot sluiten we af met 3 proefboekjes. Voor Marie-Dominique biedt elk van deze wijnen de belofte van een oenologische reis vol emoties voor een bedrag van 59,90 euro.

Het complete stel

Zoals de naam al doet vermoeden, is L'integrale een boxset met het neusje van de zalm op het gebied van wijn. Concreet is het de container voor verzamelaars die zich liever willen onderscheiden van de massa amateurs. Aan de andere kant stelt deze doos consumenten in staat om de verlegenheid van keuze te vermijden ten koste van een doos die de essentie bevat.

Vanaf 104 euro laat het label je genieten van 6 verschillende flessen wijn geselecteerd door het neusje van de zalm van wijnbouwers uit Frankrijk en de rest van de wereld. De flessen (4 rode wijnen en 2 witte wijnen) komen overeen met de selectie van de maand, wat nieuwe sterke dranken voor een abonnement inhoudt.

Redenen om voor Trois Fois Vin te kiezen

driemaal-wijn-producten

De eerste reden om Trois Fois Vin te vertrouwen, komt neer op de criteria voor de selectie van flessen. Marie-Dominique, met haar 20 jaar ervaring in oenologie , legt bijzondere nadruk op de kwaliteit van de druiventeelt. Inderdaad, al zijn medewerkers-wijnmakers werken met respect voor het milieu. Chemische producten zijn daarom verboden in het wijnbereidingsproces.

Daarnaast voert de oprichter en wijnprofessional een draconische controle uit op de wijnen uit de terroirs. Ze beweegt op de grond. Uiteindelijk blijft slechts 2% van de honderden behouden. Door te kiezen voor een Trois Fois Vin-box bent u verzekerd van ongeëvenaarde kwaliteit.

Bovendien zult u blij zijn te weten dat het label zijn abonnementen niet oplegt. Je hebt een online kelder die verschillende jaargangen presenteert tegen betaalbare prijzen. Natuurlijk profiteren abonnees van verschillende kortingen op tarieven.

En om voor uw box te betalen, biedt het platform verschillende methoden:

 • Visa;
 • MasterCard;
 • American Express;
 • Overschrijving;
 • Alma.

Het doel is om iedereen de best mogelijke ervaring te laten hebben.

Tot slot is Trois Fois Vin niet alleen een online bedrijf. Voor consumenten die op zoek zijn naar een luisterend oor voor hun klachten, is de boetiek van het bedrijf in Parijs geopend. Open van dinsdag tot vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur, u vindt het etablissement op het volgende adres: 12 Rue Notre Dame de Nazareth, 75003 Parijs, Frankrijk. Je kan er je boxen afhalen en er worden maandelijks gratis proeverijen georganiseerd.

Met al deze succesvolle weddenschappen is het duidelijk dat Trois Fois Vin echt de pionier van de wijnkist in Frankrijk is. Bovendien zijn het niet de meningen op de website van het merk of die verzameld op Trustpilot die het tegenovergestelde zullen zeggen.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.