Het verhaal van de kurkentrekker

Mannen hebben altijd van feesten gehouden, te allen tijde. Alcohol, een bekend onderdeel van deze vieringen, bestaat al millennia! Beginnend met de amforen tot de glazen wijnflessen, moest de mens innoveren om deze nieuwe containers te kunnen openen. Dit is de reden waarom de tonrank en vervolgens de kurkentrekker die we vandaag kennen, in de eerste helft van de 17e eeuw verscheen.

Dit is hoe ons team van kurkentrekkerliefhebbers en zijn geschiedenis besloten om er een site volledig aan te wijden: https://www.bontirebouchon.fr/

Wij streven ernaar om DE referentiewinkel te worden op het gebied van kurkentrekkers, flesopeners & accessoires gerelateerd aan wijn of bier . Dit is hoe we onze producten met zorg en veel aandacht kiezen om aan uw behoeften te voldoen en onze gemeenschap te informeren.

We houden regelmatig nieuwe producten in de gaten en breiden onze catalogus regelmatig uit. Evenzo zijn de artikelen in onze winkel ook perfecte geschenken om aan te bieden, zoals onze kurkentrekkerdozen ! Klantenservice, bruikbaarheid, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn onze belangrijkste waarden. In onze online winkel kunt u vanuit uw luie stoel winkelen. We garanderen dat we je bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Of u nu een expert bent in oenologie of een wijnliefhebber, u zult vinden wat u zoekt tussen onze uitstekende aanbiedingen tegen een betaalbare prijs, moeilijk te vinden in andere winkels. Tot slot is onze standaard verzending gratis voor alle bestellingen wereldwijd.

🍷Tot snel🍷