Cadeaux amoureux de Vin
01-02-2023

De beste cadeau-ideeën voor wijnaccessoires voor een wijnliefhebber

3 minuten lezen

Een cadeau geven aan een wijnliefhebber is niet altijd makkelijk als je de smaak van de ontvanger niet persoonlijk kent. Dus waarom niet kiezen voor een bijkomend geschenk dat verband houdt met zijn passie voor wijn? Hier zijn onze aanbevelingen om een ​​wijnliefhebber te plezieren.

kurkentrekker doos

Een kurkentrekker

Het aanbieden van een kurkentrekker aan een wijnliefhebber is een veilige gok die de ontvanger zeker zal waarderen. Dit essentiële accessoire is des te praktischer voor het proeven van alle soorten wijn, van klassiek tot grand crus. Dit accessoire wordt gebruikt door bartenders en sommeliers, maar ook particulieren zijn de beste vriend van wijnliefhebbers. Het is een vrij eenvoudig, maar effectief geschenk om elke keer weer tevreden te zijn.

U kunt kiezen voor een klassieke kurkentrekker genaamd een lemonadier . Als uw ontvanger er al een heeft, kan het een reserve-accessoire worden, omdat de kurkentrekker ook gemakkelijk verloren gaat. U kunt ook kiezen voor een luxere uitvoering zoals de screwpull voor een veilige opening. Een wijnliefhebber zal zo'n geschenk zeer op prijs stellen, vooral omdat het een originele uitstraling op tafel geeft.

Als uw ontvanger een verzamelaar is, kunt u hem een ​​bimetalen kurkentrekker aanbieden waarmee kurken gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder deze te beschadigen. Tegelijkertijd kan het worden gebruikt om wijnflessen na elk gebruik opnieuw af te sluiten. Tot slot, om het leven van een wijnliefhebber wat makkelijker te maken kan de elektrische kurkentrekker een interessante optie zijn. Het is best handig om alle kurken of plastic stoppen te verwijderen.

lepetitballon doos

Een origineel wijnbewaaraccessoire

Als uw ontvanger graag flessen wijn verzamelt, geef hem dan een opbergaccessoire om zijn wijnen op een ordelijke en esthetische manier te classificeren. Zet in op de originaliteit van het model zodat hij thuis kan genieten van een uitzonderlijk decor terwijl hij verzamelflessen bewaart voor speciale gelegenheden. Het geschenk kan zo dienen als opberger, maar ook als presentatie om een ​​goede indruk te maken op gasten .

Om de wijnen efficiënt op te bergen, raden we een accessoire van hout aan . Metaal kan ook een alternatief zijn voor het opbergen van wijnflessen . Vraag naar de collectie van uw ontvanger om het perfecte model te vinden voor hun wijnflessen.

Wil de ontvanger bepaalde flesjes liever langer bewaren, dan kan je hem handige opbergaccessoires aanbieden zoals een vacuümpomp of een reservedop . Voor verzamelaars kan een thermometer of hygrometer hen gelukkig maken. De wijnkelder is ook geen slecht idee om het optimaal bewaren van wijnflessen te bevorderen.

de gastronomische geschenkdoos

Speciale accessoires voor wijntafelservies

Wijnliefhebbers zullen ook de bediening aan tafel waarderen om te proeven. U kunt als een soort serviesaccessoire aanbieden:

  • Een karaf of karaf
  • Een set glazen met steel
  • Een pauken emmer
  • Een flesdeksel
  • Een reserve stop (glas, plastic, kurk)
  • Een tuit

Alle accessoires die tijdens het proeven worden gebruikt, worden gewaardeerd door wijnliefhebbers. U kunt ook een gepersonaliseerde doos kiezen voor meer originaliteit. Als alternatief zou een tafelfontein handig zijn om bij bepaalde evenementen alleen aan iedereen wijn te schenken. Geplaatst aan het einde van de tafel, kan iedereen het gebruiken en genieten van de wijncollectie van de ontvanger.

driemaal wijngeschenk

Een wijnkoeler

Als uw tandarts net zo van avontuur houdt als van wijn, kunt u hem een ​​wijnkoeler aanbieden die wijnen koel houdt tijdens een uitje met vrienden of familie. Kies voor een model dat genoeg wijn kan bevatten voor uw kleine groep om te genieten van de frisheid van de wijnen.

Een koeltas kan ook voldoende zijn om de wijn van de ene plaats naar de andere te kunnen vervoeren. Hij kan praktisch zijn om mee uit te gaan, maar ook om wijn naar een bepaalde bestemming te vervoeren. Controleer de kenmerken van de koelbox of tas zorgvuldig voordat u deze koopt.

laboiteapero

laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.