Coffret tire bouchon
02-08-2020

TOP 5: De beste kurkentrekkerdozen om aan een liefhebber aan te bieden!

5 minuten lezen

Onder de meest gebruikte voorwerpen in de keuken vinden we zeker dekurkentrekker . En niet voor niets is het een accessoire dat we bijna elke dag gebruiken en de afwezigheid ervan wordt snel opgemerkt!

Om je te helpen bij het vinden van het juiste model kurkentrekker, hebben we een aantal zeer trendy modellen voor je geselecteerd.

  Elektrische kurkentrekker , eersteklas en vooral niet duur , u heeft keuze te over om degene uit te zoeken die past bij uw wensen en uw dagelijks gebruik!

Onze redactie presenteert daarom een ​​selectie van de TOP 5kurkentrekkerdozen die u uw wijnliefhebber kunt aanbieden. 🍷🎁

# 1 De professionele Screwpull luxe kurkentrekkerdoos

Als u op zoek bent naar een effectief, goedkoop en gebruiksvriendelijk product, dan zal deze box u interesseren!

kurkentrekker schroeftrek

Waarom deze Professional Box kopen?

Gemaakt van een zinklegering, is dit product in de eerste plaats te koop tegen een zeer lage prijs. Het is daarom bedoeld voor alle mensen met een passie voor wijn die iets heel gemakkelijks in gebruik willen hebben, tegen lagere kosten. Dat neemt echter niet weg dat het een eersteklas, goed doordacht, high-end model is.

In deze doos zitten inderdaad diverse barbenodigdheden zoals een kurkentrekker, een foliesnijder en een geelbruine kurkentrekker. Het is inderdaad uitgerust met een klein gekarteld mes dat als flesopener kan worden gebruikt. Dankzij zijn vorm kunt u verschillende soorten flessen openen. Dit is natuurlijk het soort doos dat zich perfect aanpast aan wijnen, bieren of andere dranken van het genre.

Over zijn hoofdfunctie beschikt deze professionele screwpull over een dubbele hefboomwerking. Dit maakt het gemakkelijker om de kurk te verwijderen zonder er al te veel moeite voor te doen. Het past zich inderdaad goed aan het gebruik aan waarvoor het bedoeld is en lijkt krachtig genoeg om wat langer mee te gaan.

lepetitballon doos

Hoogtepunten van dit model:

- Een goedkoop en gebruiksvriendelijk model

- Voorzien van een klein gekarteld mes

- Compact

- Mooi luxe design

- Zink legering

Deze doos vindt zijn plaats in je zak of in je keukenla.

2- Wijnfles kurkentrekkerdoos

Als u uw wijnliefhebber een innovatieve en originele kurkentrekker wilt aanbieden, aarzel dan niet om hem deze prachtige wijnfles kurkentrekkerdoos te schenken. Elke professionele oenoloog of persoon met een passie voor wijn zal uiteraard blij zijn met dit mooie model kurkentrekkers in de vorm van wijnflessen.

Deze kurkentrekkerset wordt geleverd in een doos met enkele basisaccessoires. Het bevat een schenkdop, een foliesnijder, een anti-druppelkraag of Bacchus-kraag, een verchroomde metalen stop en een metalen kurkentrekker.

 

Met deze roestvrijstalen kurkentrekker opent u een fles in enkele seconden en past zich aan verschillende soorten kurken, kunststof of kurken aan. Ook het ultramoderne en elegante ontwerp zal uw gasten zeker verrassen, dankzij de verschillende kleurkeuzes van de capsule.

Om uw wijnflessen gemakkelijk en snel te openen, heeft u de kurkentrekker in deze prachtige doos nodig. Hier zijn enkele voordelen van dit product om u te begeleiden tijdens uw aankopen:

- Volledige accessoires,

- Modern ontwerp,

- Productefficiëntie,

- Geschikt voor verschillende soorten flessenhalzen.

drie keer wijnkist

3- Professionele bronzen schroefpull-type kurkentrekker lederen doos

Zo'n flesopener heb je misschien al eens eerder gezien. En niet voor niets heeft deze referentie zich sinds de lancering gevestigd als een van de beste modellen in het veld.

 

Om te gebruiken, gebruikt u gewoon de ingebouwde foliesnijder en knipt u de hals van uw wijnfles uit. Vervolgens plaatst u uw flesopener er net boven en knijpt u in de handgrepen voordat u een hefboomwerking bereikt met de hoofdhandgreep. De kurk wordt in slechts enkele seconden snel verwijderd.

Dankzij dit model lukt het u om het breken van een breekbare flessenhals te voorkomen. Het maakt niet uit wat voor soort kurk het is, dit model bewijst zijn doeltreffendheid bij elke opening van de fles.

Daarnaast bevat deze flesopenerbox een wijnthermometer, een schenkstop, een foliesnijder, een Bacchus-kraag of anti-drupkraag, twee stoppers allemaal in verchroomd metaal, twee soorten reservelontjes en een kurkentrekker.

Voordelen van dit model:

Dit bronzen schroefmodel is erkend voor:

- Zijn high-end karakter

- De hendelbediening waar geen enkele fles wijn tegen bestand is

- Zijn reputatie omdat het een product is dat door een groot aantal wijnliefhebbers wordt gebruikt

- Zijn complete uitrusting

Deze flesopener is zeer bekend in de wijnwereld en onderscheidt zich vooral door zijn werking en stijl. Het hefboomeffect lijkt natuurlijk erg effectief, vooral omdat het geen inspanning kost. Eindelijk verkrijgbaar in leer, deze doos is een goed cadeau-idee voor iemand die gepassioneerd is door wijn.

4- Zilveren elektrische kurkentrekkerdoos

Efficiënt gebruik zonder enige inspanning, dat is wat dit model elektrische kurkentrekker belooft aan alle wijnliefhebbers.

 

Waarom zou deze flesopenerset een musthave in je keuken moeten zijn?

Deze flesopener wordt geleverd in een mooie doos en heeft een trendy en elegant design. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal en bevat een gemakkelijk oplaadbare batterij. Het is dus niet nodig om batterijen aan te schaffen zoals bij andere elektrische kurkentrekkers wel het geval kan zijn.

Om op te laden, plaatst u het product gewoon op de basis die is aangesloten op een elektrische connector. Het idee zou zijn om je elektrische kurkentrekker in een hoek van de keuken te laten staan ​​en hem altijd bij de hand te hebben.

Dit model wordt ook geleverd met een vacuümstop, een schenkstop en een elektrische kurkentrekker. De foliesnijder heeft slechts enkele bewegingen nodig om de kurk netjes uit de fles te snijden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van deze box?

Dankzij deze zilveren elektrische flesopener wordt het openen van alle soorten flessen kinderspel. Bovendien biedt dit product een betere prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is deze kurkentrekker met zijn ultratrendy design en de kwaliteit van zijn batterij een goed cadeau-idee. Tot slot is het een heel makkelijk te gebruiken product.

5- Geschenkdoos met luchtkurkentrekker

Essentiële objecten voor elke wijnliefhebber, de flesopener bestaat ook in vele luxe uitvoeringen. De geschenkdoos luchtkurkentrekker is bijvoorbeeld een goede vertegenwoordiger.

 

Een high-end kurkentrekker om absoluut te kopen

Door zijn uiterlijk kan men zich meteen voorstellen dat deze prachtige doos een product van zeer goede kwaliteit kenmerkt. Het onderscheidt zich vooral door zijn strakke en zeer moderne design. Hoewel het er wat simpel uitziet, is deze luchtkurkentrekker een zeer efficiënt hulpmiddel.

Door dit roestvrijstalen gereedschap te gebruiken, waarmee u de luchtkurkentrekkermethode kunt toepassen, minimaliseert u het risico op beschadiging van uw zakken. Het wordt geleverd met een schenkstop, een foliesnijder, een vacuümstop en een luchtkurkentrekker.

Sterke punten vertegenwoordigd door deze luchtkurkentrekker:

- Verzonden in een mooie geschenkdoos

- Het geheel

- Lage kosten hefboomwerking

Kortom, bij het kopen van een flesopener mag niets aan het toeval worden overgelaten, ook al is het een vrij onschuldig accessoire. Alle hierboven ontwikkelde elementen zullen misschien als leidraad dienen om u te helpen het model te kiezen dat het beste bij u past.

driemaal wijn banner

laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.