vins les plus cher
26-12-2019

TOP 15: De duurste wijnen ter wereld 🏆

3 minuten lezen

We drinken wijn, omdat het vooral een gezondheidsbevorderende drank is. Euh ja! Het drinken van goede rode wijn vermindert het risico op verschillende soorten ziekten, zoals bepaalde vormen van kanker, maar ook op hart- en vaatziekten. 🍷

Het is dan ook niet voor niets als we vaststellen dat bepaalde wijnen tegen bijzonder exorbitante prijzen worden verkocht. Dit is niet zomaar een wijn, maar wijnen die tot de beste ter wereld behoren. Ontdek dan de 15 duurste wijnen ter wereld ! 💵

lepetitballon doos

Nr. 1: Domaine de la Romanée-Conti: Grand Cru uit 1945

Romanée conti 45

De wijnen van dit landgoed, La Romanée Conti , worden verkocht voor € 14.173 tot € 482.000 . Een fles Romanée-Conti vintage 1945 werd op een veiling in New York verkocht voor bijna € 500.000 . De prijs van flessen van dit Bourgondische landgoed wordt gerechtvaardigd door hun kwaliteit gekoppeld aan de wijnstokken die bij hun productie worden gebruikt.

De wijnstokken groeien in omstandigheden die de wijnen van het Domaine de la Romanée Conti een heel bijzondere smaak geven, evenals diepere en complexere smaken. De flessen Romanée Conti behoren tot de grootste wijnen van de Bourgogne en misschien wel tot de meest prestigieuze ter wereld .

N°2: Sc reaming Eagle Cabernet Sauvignon 1992

schreeuwende adelaar

Deze fles Amerikaanse wijn werd in 2000 op een liefdadigheidsveiling verkocht voor € 450.000. Dit landgoed in Nappa Valley, gelegen in Oakville, Californië, produceert slechts een kleine hoeveelheid wijn van hoge kwaliteit.

Zijn zeldzaamheid en kwaliteit maken het tot een van de meest gewilde wijnen ter wereld . De wijnflessen van het landgoed worden gekenmerkt door hun aroma's gerijpt in eikenhouten vaten, vermengd met zwarte bessen, vanille, zoethout en gerookte pure chocolade 🍫

Nr. 3: Jeroboam van Chateau Mouton-Rothschild 1945: € 280.000

schapen kasteel

Nr. 4: White Horse 1947: € 274.000

wit paard

Nr. 5: Schipbreuk 1907 Heidsieck: € 250.000

heidsiek

Nr. 6: Chateau Margaux 1787: € 203.000

Kasteel Margaux

Nr. 7: Château Lafite uit 1869 voor € 207.000

kasteel lafite

Nr. 8: Penfolds-bol van € 150.000

penfold bol

Nr. 9: Chateau Lafite van 1789 tot € 141.195

kasteel lafite

Nr. 10: White Horse 1947 St-Emilion: € 121.888

st-emilion

Nr. 11: Chateau D'yquem 1811: € 105.000

kasteel dynamiek

Nr. 12: Penfolds Grange Hermitage 1951 voor meer dan € 33.000

vijfvoudige schuur

Nr. 13: Egon Muller Scharzhofberger Riesling Trockenbeerenauslese, Moselle voor bijna € 30.000

ego muler

Nr. 14: Domaine Georges & Christophe Roumier Musigny Grand Cru voor bijna € 26.000

roumier musiny

Nr. 15: Domaine Leroy Musigny Grand Cru voor € 25.000

domein leroy

De oorsprong van de duurste wijnen ter wereld

Over de hele wereld scheppen veel landen op dat ze tot de beste producenten behoren. De productie van de duurste en meest luxueuze wijnen blijft echter het voorrecht van slechts enkele landgoederen. Frankrijk 🇫🇷 staat bovenaan de lijst met zijn Bourgondische wijnen die tot de meest gewilde wijnen behoren bij liefhebbers van goede wijnen over de hele wereld.

Maar niet alleen in Frankrijk vinden we de beste wijnen. Duitsland 🇩🇪 en de Verenigde Staten 🇺🇸 hebben ook enkele landgoederen die de meest prestigieuze wijnen produceren. Als de Verenigde Staten opvalt met de Screaming Eagle Cabernet Sauvignon, zal er ook over Duitsland worden gesproken met de drie wijnen van Egon Muller .

Feit blijft dat goede accessoires zoals een design kurkentrekker en van hoge kwaliteit het proeven beter zullen begeleiden!

de gourmetbox

De beste accessoires om je beste jaargangen te proeven! 🍷

Een van de meest voor de hand liggende accessoires, een professionele flesopener zal de ring die de hals van een goede fles vasthoudt minder beschadigen.

Een sommelier is verplicht om over de beste accessoires te beschikken voor het bewaren , presenteren en proeven van wijnen. Zelfs als je een amateur bent of een passie hebt voor goede wijnen, heb je ook de mogelijkheid om de beste kurkentrekkers en flesopeners op de markt te kopen op bontirebouchon.fr ! 🍷

Wijn is een van de meest delicate producten, dus als je hem gaat serveren, mag hij niet in contact komen met de bottleneck. Dus als je een accessoire nodig hebt om van een goede wijn te genieten , dan is het ongetwijfeld de Corkscrew. In eenKurkentrekker Box ontdek je verschillende soorten Kurkentrekker, zoals een Elektrische Kurkentrekker of een Sommeliers Kurkentrekker .

sommelier kurkentrekker

Om uw werk gemakkelijker te maken, kunt u ook kiezen voor een elektrische kurkentrekker die 100% automatisch opent. Als u niet wilt dat uw flesopener uw flessen wijn van uitstekende jaargangen proeft, is eenkurkentrekker van het type Screwpull ideaal.

elektrische kurkentrekker

🎁 Mocht je wijnliefhebbers om je heen hebben, dan is een Kurkentrekker Box cadeau geven ook een uitstekend idee.

Zelfs als je deze duurste wijnen ter wereld niet proeft, heb je het recht om een ​​goede wijn te proeven in de beste omstandigheden , en dus met de beste accessoires op de markt! 😁

Tot binnenkort op bontirebouchon.fr!🍷


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.