TERUGSTUURBELEID

ARTIKEL 8: GARANTIE - RETOUREN - TERUGBETALINGEN - HERROEPING

De artikelen die door https://bontirebouchon.fr/ worden geleverd, zijn nieuw en gegarandeerd tegen elk defect. Ze zijn identiek aan die van de traditionele handel en zijn afkomstig van alle genoemde uitgevers en leveranciers.

Als een artikel defect is of niet-conform, heeft de koper 15 werkdagen vanaf ontvangst van de artikelen om omruiling of terugbetaling aan te vragen. Indien de termijn van vijftien (15) dagen normaliter afloopt op een zaterdag, zondag of een feestdag of niet-werkdag, wordt deze verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

De klant moet de nieuwe of niet-verbruikte artikelen in hun geheel en in hun originele verpakking, intact, vergezeld van alle mogelijke accessoires, gebruiksaanwijzingen en documentatie terugsturen (verplicht in de originele cellofaanverpakking en met de bijbehorende factuur). In een dergelijke situatie moet de koper een bewijs van het (de) defect(en) sturen naar contact@bontirebouchon.fr (beschrijving en foto's bijgevoegd).

In geval van uitoefening van het herroepingsrecht is bontirebouchon® verplicht de door de klant betaalde bedragen kosteloos terug te betalen, met uitzondering van de retourkosten. De terugbetaling is verschuldigd binnen maximaal 14 werkdagen vanaf de datum van ontvangst van het/de geretourneerde pakket(ten).

De verzendkosten van de retourzending zijn dan voor uw rekening.

In geval van terugbetaling garanderen we dat dit gebeurt binnen een periode van minder dan of gelijk aan 14 dagen na de datum van ontvangst van het geretourneerde pakket. Er wordt geen rembours aanvaard, om welke reden dan ook.